RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Провал України на Олімпіаді-2016: путінці повні отрути

Прихильники президента Росії Володимира Путіна впиваються тим, що Україна показала найгірший результат на Олімпіаді-2016 за всю історію участі в Олімпійських іграх.

Відповідні коментарі залишені на російському сайті Lenta.ru.

Всього Україна завоювала 11 медалей: два золота, п'ять срібних і чотири бронзових медалей. В остаточному медальному заліку Україна візьме з цими результатами не вище 30-го місця. До цього найбільш невдалою Олімпіадою для України був Сідней-2000 —всього три золоті медалі і 21-е місце в загальному заліку.

Менш ніж за півгодини під новиною з'явилося понад 150 коментарів вкрай негативного характеру.

"А чи може бути інакше в країні, де процвітає бандеризм і нацизм? Може, хоча б результати Олімпіади підштовхнуть укропів хоч трішки задуматися про ту безпросвітну бандеро-нацистську прірву, в яку без перешкод скочується їх країна", "Хохли як завжди відзначилися. У них спорцменов не залишилося, всі адекватні попросили російське громадянство. Нормальній людині соромно мати громадянство України", "У важкій та безкомпромісній боротьбі, хохли таки зуміли вирвати найгірший результат".

Як повідомляв "Апостроф", губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає катастрофічним результат України на Олімпіаді-2016 і закликає міністра молоді та спорту Ігоря Жданова подати у відставку.