RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Суцільна розруха: мережі шокували фото з єдиного курорту ДНР

Російський блогер Ілля Варламов шокував користувачів мережі фотографіями зруйнованого курорту Сєдово, який знаходиться на контрольованій бойовиками самопроголошеної ДНР території Новоазовського району Донецької області.

Знімки він опублікував у своєму блозі на Livejournal.

Зазначається, що у "чесного роботяги з ДНР" невеликий вибір місць для відпочинку. В окупований Крим нелегко дістатися і, до того ж, сервіс на півострові дорогий. Тому залишається їхати витрачати гроші в російський Ростов або віддати перевагу пляжам в Сєдово.

До війни цей курорт був немодним, а зараз тут велика кількість людей. Пляжі в Сєдово розтягнуті вздовж берега на відстань близько 10 км.

Частина санаторіїв, побудованих за часів СРСР, були законсервовані 7-10 років тому.

Вартість путівки в "Металург" - 11 800 російських рублів на 10 днів з людини, що для жителя окупованого Донецька - великі гроші.

"Самі хотіли ж русский мір, ось отримуйте. Совковий відпочинок, совковий сервіс з о*уєвшими цінами", "Схоже на відпочинок в зоні відчуження. Особливо на тих фото, де покинуті санаторії", "Користуючись нагодою, хочу привітати Маріуполь, Слов'янськ, Краматорськ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Бердянськ, Павлоград та інші міста сходу України, з тим, що "російський світ" вас минув, хоча і був у небезпечній близькості!", "Логічна мутація в Придністров'ї – 2", "Бідні люди..." - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше соцмережі вразили фотографії, зроблені в одному з номерів у таборі відпочинку в Сєдово.