RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Журналіст вказав на обурливу дурість бойовиків ДНР

Відомий український журналіст Денис Казанський показав зняте в ДНР відео, яке вражає своїм ідіотизмом.

Відеозапис Казанський опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що цей "шедевральний сюжет" зняв воєнкор так званої ДНР Геннадій Дубовий.

На відео поранений бойовик по кличці "Бармен" "з виразом цуценячої радості на обличчі" розповідає про те, як загинув його спільник Мася. Він повідомляє, що той загинув не в бою. Мася "заробляв": різав залишки конструкцій аеропорту в Донецьку на металобрухт. Шум зварювального апарата завадив йому почути, як свистить мінометна міна, через що той не встиг сховатися і тому загинув.

"Славний донецький антифашист поліг у нерівній битві з бандерівськими металоконструкціями. Чи постраждав зварювальний апарат, у сюжеті, на жаль, не повідомляється", — іронізує Казанський.

"Люди гинуть за метал", "Собаці собача смерть", "Бармену ще пощастило, на відміну від Бетмена", "Чужі. Ті, з фільму. Нам один одного ніколи не зрозуміти", "До речі, від цього дебіла давно не було ніяких відео — відтоді, як поруч з ними міна приземлилась... Може, його вже того?", "Просто дно", "Завзятий до неадекватності", "Цей чувак у колясці — упоротий або бухий", "Казкові долбодятли", "Клінічні ідіоти", "Як знати, може йому такі сюжети Кремль замовляє", "Тепер нарівні з Моторолою, Гіві будуть згадувати героя Масю. Один краще іншого", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Денис Казанський розповів про розборки проросійських бойовиків з козаками, які відбувалися в місті Алчевську Луганської області.