RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Скандал з пародією про Україну: Зеленський зробив емоційну заяву

Мета гучного номера студії "95 квартал", в якому президент України Петро Порошенко виставлений жебраком, - висміяти українську владу, а не Україну в цілому.

Про це у своєму Facebook заявив комік і лідер студії "95 квартал" Володимир Зеленський.

"Суть проста цієї репризи: досить брати кредити, за які відповідати нашим дітям, онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті гидкі справи, які творимо ми. Ми – гордий народ, не жебраки. От і все. Більше тут немає інших смислів. Це жарт про вчинки наших вершителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну. Так, що не треба робити з себе культурних археологів і вишукувати у творчості "Кварталу" те, чого немає і ніколи не буде", - заявив комік.

Зеленський запевнив, що його команда любить Україну, "бореться за її свободу, свободу слова та мислення".

"Не все гладко, хлопці, не все просто, але, пліз, не ведіться на політичну х..ню, яку друкують продажні, замовні і дрібні особини. Їх-то і людьми не назвеш. Ви вище цього. Ми вище цього", - заявив він.

Місцями заява коміка плутана, в ній багато помилок. Частину її "Апостроф" наводить без правок, зберігши стиль автора.

"Не дайте вас сбить , одурачит и напоить этой ложью. Тот, кто называет вас подонком, сам или таков, или лишен нашего внимания. Тот, кто называет продажной проституткой, просто поверхностный или марионетка в чьих - то пухленьких руках. Мы - квартал! Мы -патриоты! А кто они? Вы нас знаете 20 лет! Не мало , правда? Мир вам, вашим детям, а злодеев скоро не будет, у них мало времени, очень, они это чувствуют, трясутся) хватаются за последние " а вы слышали , что они сказали", ничего их уже не спасёт! За все , все, что сделали эти люди с нашей страной, за все это -ответят! Простите, если , что-то не так сказал или не был понят".

Як повідомляв "Апостроф", раніше шоу Володимира Зеленського піддавали критиці через російську мову.