RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скандал із Зеленським: волонтер показав, скільки грошей артист хоче від України

Відомий український волонтер і блогер Роман Доник показав, скільки грошей хоче отримати від держави на свої проекти шоумен, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який нещодавно випустив скандальний номер, в якому представив жебраком президента України Петра Порошенка.

Про це Доник повідомив у своєму Twitter, опублікувавши витяг зі списку кінопроектів, які претендують на державне фінансування.

"Просто гроші дуже потрібні", — підписав волонтер цей скріншот.

У ньому зазначено, що студія "Квартал 95" розраховує отримати державне фінансування двох проектів, одним з продюсерів у кожному з них виступає Володимир Зеленський.

Перший проект — фільм "Слуга народу", його передбачуваний бюджет — 30 млн грн, очікувана сума державної підтримки — 15 млн грн.

Другий проект — фільм "Повернення Гуллівера", його запланований бюджет — 75 млн грн, очікувана сума держпідтримки — 35 млн грн.

"Женема па сі жюр", "А жебрак все одно Україна", "А як можна назвати особу найдавнішої професії, яка бере гроші у порноактриси?", "П'ятдесят мільйонів гривень? Б**, за що? Охреніти", — коментують пост користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", артисти студії "Квартал 95" зробили заяву, де поскаржилися на організоване цькування.