RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В Україні розігрується новий скандал навколо квартири нардепа

В Україні розгорається скандал навколо квартири в Києві вартістю близько 13 млн грн народного депутата Світлани Заліщук, яка є соратницею нардепа Сергія Лещенка по партії "Демократичний альянс".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Всеволод Філімоненко.

Він навів інформацію, що квартиру площею 158 кв. м Заліщук купила 27 серпня 2014 року, на другий день після заяви президента України Петра Порошенка про своє рішення призначити дострокові парламентські вибори. При цьому Заліщук, Лещенко та Найєм вже були узгоджені як кандидати у першій двадцятці списку "БПП", що гарантовано забезпечувало путівки в парламенті.

Філімоненко припускає, що Заліщук "свідомо кинулася вирішувати квартирне питання одразу після розпуску попереднього скликання парламенту, побоюючись, що придбання екс-журналісткою престижних квадратних метрів після обрання або в період кампанії може викликати резонанс і сильно вдарити по репутації".

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Сергій Лещенко, який купив квартиру в центрі Києва площею 200 кв. м за 7,5 млн грн, заявив, що зробив це через вбивство журналіста, цивільного чоловіка його колишньої начальниці Олени Притули Павла Шеремета.