RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Журналісти показали квартиру скандального путінського пропагандиста в Україні: опубліковано відео

Журналісти відвідали одеську квартиру скандального британського журналіста Грема Філліпса, який працює на пропагандистські російські ЗМІ.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Трикімнатна квартира розташована в будинку, побудованому за "чеським проектом" у селищі Котовського – це один зі спальних районів Одеси. У пішій доступності до будинку знаходиться море.

Журналісти поспілкувалися з місцевими жителями, багато з яких шоковані тим, ким виявився сусід.

У самій квартирі Філліпс не живе. Тут тимчасово проживають квартиранти – сім'я з шести чоловік. Вони платять тільки за комунальні послуги і не знають, коли повернеться власник.

"Він рік, як поїхав. Прописаний тут, правда. Це його квартира, він купив її. Не встиг ні ремонт зробити, купив тільки – і потім все почалося. І він поїхав, за завданням, мабуть. Я так думаю, він взагалі сюди за завданням приїхав", - вважає одеситка Світлана, яка мешкає в квартирі Філліпса.

За її словами, від Філліпса в квартирі залишився холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, диван і картина, яку журналіст привіз з Британії.

Крім того, тут знайшли британський прапор і велосипед власника.

Як повідомляв "Апостроф", днями Грем Філліпс влаштував цинічну провокацію під час обміну полоненими між українськими спецслужбами і бойовиками самопроголошеної ЛНР. Пізніше українці опублікували звернення до прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей з проханням вжити заходів по відношенню до британського пропагандиста.