RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Смерть екс-ватажка ЛНР: в Росії хвиля уїдливих коментарів

Російські користувачі мережі уїдливо відреагували на самогубство одного із затриманих у справі про спробу державного перевороту" в ЛНР Геннадія Ципкалова.

Відповідні коментарі залишені на російському сайті Lenta.ru.

"Засланець какляцький здох, як собака", "Це не український переворот був, а чисто поділ бабла", "Це типу як Біс, сам себе застрелив, нуну", "5 пострілів в голову ? :)))", "Уявляю, що з ним було після того, як здав своїх. У нас з гкчп були ліберальні", "Влада не завжди ласощі", "Взяв і самоубился, злісний революціонер ! Все б переворотчики так кінчали... А то всякі Яйценюхи, Патрашенки і Трупчиновиы, че-то не поспішають повіситися", - пишуть користувачі мережі з РФ.

Також дану новину прокоментували і на прокремлівському сайті LifeNews.

"Молодець!!! Зумів таки обвести навколо пальця тих,хто хотів його ліквідувати! Так їм і треба,тим, хто хотів би його вбити за розголошення інформації!!! "Фігушки вам,а не можливість вбити мене", сказав він своїм колишнім соратникам і повісився", "екс-прем'єр,радник Морди-київський агент?сам Плотва тоді хто?", "агенти "київського режиму" псц які суворі хлопці.трохи що не так-моментально вішаються.ну щоб не вбили", - вважають росіяни.

Також смерть Ципкалова прокоментували користувачі Twitter і Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", прихильник сепаратистів Донбасу російський блогер Анатолій Несміян (El-Murid) побачив у "перевороті" в ЛНР слабкість влади Плотницького.