RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Масові зачистки в ЛНР: екс-ватажок бойовиків жорстко пройшовся по Плотницькому

Колишній ватажок бойовиків самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков (Гиркин) жорстко розкритикував ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте.

Він зазначив, що невідомо, чи був насправді "переворот" у ЛНР або Ігор Плотницький в поспіху "зачистив" ймовірних суперників на так званих "виборах".

Стрєлков-Гиркин заявив, що як би те ні було, ватажки бойовиків ЛНР не користуються довірою і популярністю у місцевих жителів.

За словами екс-ватажка бойовиків, "влада" ДНР і ЛНР цілком і повністю є незаконною з точки зору мiжнародного права і тому проводити "вибори" у "республiках" будуть тільки з допомогою репресій, заарештовуючи неугодних за незаконне носіння зброї.

Те, що відбувається в ЛНР, Стрєлков назвав "фарсом і абсурдом у виконанні жалюгідних маріонеток з дрібної місцевої бандоти".

Він також зазначив, що Путін "не "злив", а просто на*рал людям в душі і відійшов в сторону".

Самопроголошені "республіки" він назвав купою російсько-українського олігархічно-чиновницького лайна, яку неможна прибрати. Разом з тим він зазначив, що Україна являє собою таку ж купу, тільки побільше.

Як повідомляв "Апостроф", ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький влаштував рознос "уряду" самопроголошеної "республіки".