RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Журналіст шокував розповіддю про звірства загону бойовиків на Донбасі

Український журналіст Денис Казанський розповів про звірства бойовиків ЛНР з підрозділу "Русь".

Про це Казанський написав на своїй сторінці в Facebook і на своєму сайті.

Журналіст послався на матеріали кримінальної справи про банду Бондаря (Бендекса), що діяла в Антрациті Луганської області в 2014-2015 роках. За словами Казанського, ці матеріали вкладені у відкритий доступ, а розслідування діяльності банди веде так зване "МВС ЛНР".

Журналіст зазначив, що ватажок банди Бондар був конкурентом Плотницького і відмовлявся йому підкорятися, за що потрапив "на підвал" в кінці минулого року.

З опублікованих документів слід, що бойовики підрозділу "Русь" влаштовували розправи над мирними жителями, вбивали циган, грабували, захоплювали приватні котеджі, викрадали людей з метою викупу, застосовували тортури. Трупи убитих бандити скидали в кар'єри або спалювали на вогнищах з автомобільних покришок.

Казанський зазначив, що подібних "підрозділів" на окупованому Донбасі були десятки і робили вони приблизно те ж, що і "Русь".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Денис Казанський показав відео, на якому в Донецьку бойовики погрожують посадити "на підвал" жінок, які працюють на ринку.