RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Війна на Донбасі: в силах АТО зробили резонансне повідомлення

У Міністерстві оборони заявили, що відведення збройних сил в районі населеного пункту Станиця Луганська Луганської області здійснити неможливо через те, що бойовики обстрілюють територію.

Про це повідомляє прес-служба українського військового відомства.

У повідомленні наголошується, що тільки за минулу добу бойовики на Донбасі 10 раз обстріляли позиції українських військових. При цьому кілька обстрілiв було скоєно в районі Станиці Луганської.

Разом з тим у Міністерстві оборони заявили, що Україна виконує зобов'язання, які взяла на себе, підписавши угоду про відвід озброєнь на Донбасі.

Також в українському військовому відомстві нагадали, що відвід озброєнь біля села Петровського в Донецькій області відбувся успішно: українські військові рушили на кілометр в сторону заходу, розмістившись на нових позиціях, котрi були попередньо обладнані. Відвід озброєнь в Петровському запевнили в СММ ОБСЄ і СЦКК.

Нагадаємо, угода передбачає відведення військ в районі трьох населених пунктів на Донбасі: біля Станиці Луганської, Петровського і Золотого.

Як повідомляв "Апостроф", 1 жовтня під контролем представників ОБСЄ було успішно здійснене відведення озброєнь біля населеного пункту Золоте в Луганській області.