RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Донецький журналіст показав фото, як у ДНР знущаються над вмираючими пенсіонерами

Донецький журналіст Денис Казанський опублікував фотографії з хоспісу для невиліковно хворих та пенсіонерів у Горлівці Донецької області, яка контролюється самопроголошеною ДНР.

Фотографії були зроблені під час візиту в хоспіс так званої мера Горлівки Вікторії Жукової.

"Заступник мера привезла вмираючим убогим пацієнтам... малюнки. Білочки, зайчики, квіточки. Цей візит висвітлюється на новинних сайтах ДНР, викладається цілий фоторепортаж. Жукова позує з напівмертвими самотніми бабусями, вішає їм на стіну криві акварельні малюнки... Ну дякую, тепер все добре. Їжі і ліків не треба", - іронічно пише журналіст.

Так звана офіційна прес-служба горлівської "градоначальниці" повідомила, що метою візиту була передача лікувальній установі малюнків і виробів, які власноруч змайстрували діти з Центру соціальної реабілітації для дітей-інвалідів міста Горлівка".

"Ну не може ж бути, щоб вони все це робили серйозно. Це напевно чорний гумор такий", - обурюється Казанський.

Журналіст також навів уривок з прес-релізу, згідно з яким, одна з мешканок хоспісу повідомила, що воювала у Другій світовій війні та побажала перемоги і процвітання ДНР.

"Я ж кажу, це якийсь фейлетон. Не можна ж все це на повному серйозі придумати. Хтось вигадує все це і пирскає кавою в екран від сміху", - нарікає Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", 5 жовтня в Краматорську викликав фурор концерт групи "Океан Ельзи".