RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Герой АТО підібрав невтішне порівняння для Порошенка

Учасник АТО, волонтер депутат Павлоградської міськради Євген Терехов, відомий також як Титановий Джексон, різко розкритикував президента України Петра Порошенка і Міністерство оборони через відсутність реальної допомоги військовим.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Цензор.нет".

Терехов поскаржився, що за два з половиною роки АТО в армії не сталося істотних змін: українським військовослужбовцям допомагають в основному волонтери. Президент України, Міноборони і Генштаб України, за словами відомого учасника АТО і волонтера, допомоги не надають.

"Вони тільки заради піару можуть щось показати. Але засвітитися можна один раз. Це як презерватив – він одноразовий: використовував і все. Те ж саме я можу сказати про нашу владу. Вони одноразові", - заявив Титановий Джексон.

Він додав, що інші учасники бойових дій дотримуються схожої думки. Терехов заявив, що Генштабу необхідно було давно розробити військову стратегію: як зміцнити позиції в гарячих точках, де взяти якісну військову техніку. Замість цього, за його словами, військових на передовій "зливають", як "гарматне м'ясо".

Нагадаємо, як писав "Апостроф" Євген Терехов, будучи кандидатом у мери Павлограда, потрапив в аварію.