RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В силах АТО показали страхітливі фото вимерлого Луганська

Доброволець, боєць 26-ої Бердичівської артилерійської бригади Максим Касьянов оприлюднив фотографії пустельного окупованого Луганська з висоти пташиного польоту.

Про це він написав у своєму Facebook.

Фото були зроблені в обідній час.

На першому фото зображений луганський залізничний вокзал, на пероні немає жодної людини, на автомобільній розв'язці поряд всього п'ять легкових автомобілів і один автобус.

На другому фото – центр міста з будівлею міськради.

"На вулицях машин разів у п'ять менше, ніж у Сєвєродонецьку, який знаходиться під контролем сил АТО, і де зараз знаходиться адміністрація області. Машин менше, а ось населення більше. До війни в Луганську проживало 422 тисячі осіб, в Сєверодонецьку - 110 тисяч. Це дані 2013 року. Загалом, вулиці забиті - протиснутися неможливо, аншлаг", - іронізує Касьянов.

На третьому фото вигляд на магазин "Епіцентр", який виглядає зруйнованим,а територія навколо нього - пустельною.

На четвертому фото - панорама міста.

"Мораль цієї байки? Місцеві сепаратисти, путінські "туристи", кадрові військові РФ - не забувайте, ми за вами спостерігаємо. Стежимо і вдень, і вночі. Якщо ви цього не помічаєте - це не означає, що завтра вам не доведеться відповідати за ваші злочини. "Мінські домовленості" не врятують, Путін не прийде, "русский мир" не допоможе. Судити вас буде український солдат", - пише Касьянов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на сайті німецької газети Bild було опубліковано матеріал, в якому стверджується, що Росія повністю контролює окуповані райони Донбасу.