RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Самогубство тюремника Тимошенко: з'явилися перші версії

Колишній керівник пенітенціарної служби Сергій Старенький висунув версію про причини самогубства Івана Первушкіна, який очолював Качанівську виправну колонію №54 в Харкові, коли там перебувала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Про це Старенький сказав в інтерв'ю 112.

Екс-керівник пенітенціарної служби підтвердив правдивість інформації про те, що Первушкин помер. За його словами, чи було це самогубством, повинно визначати слідство.

Старенький повідомив, пославшись на людей, які спілкувалися з Первушкіним, що у того були складнощі в сім'ї. Він вважає, що це ймовірна причина суїциду, і подія ніяк не пов'язана з діяльністю загиблого в колонії, де сиділа Тимошенко.

Екс-глава пенітенціарної служби зазначив, що у правоозоронцiв не було претензій до Первушкіна з приводу того, що в очолюваної ним колонії відбувала термін Тимошенко. Він додав, що загиблий при Тимошенко в колонії керував недовго.

У ЗМІ також з'явилася інформація з посиланням на неназване джерело, що Первушкін страждав від онкологічного захворювання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі жартуючи припустили, що самогубця Первушкіна вбила на відстані Юлія Тимошенко.