RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Скандальний нардеп здивував походженням своєго годинника: в мережі хвиля гніву

Одіозний народний депутат Володимир Парасюк вразив своєю декларацією про доходи, в якій зазначено походження його дорогих годин.

Про це написав користувач Facebook Олександр Леменов на своїй сторінці в соцмережі.

"Існують моменти, коли варто пожартувати. Однак у більшості ситуацій потрібно тримати себе в руках і бути максимально серйозним. Очевидно, народний депутат Володимир Парасюк про ці правила хорошого тону не чув, тому що задекларував годинник Samsung Gear S2 з коментарями "Приніс Святий Миколай. Але точно сказати не можу, бо я спав". Are you seriously? Цікаво, що саме Парасюку за 2 місяці принесе Святий Миколай? Можливо, новий iPhone 7? Як мінімум, влітку 2015 року йому подарували iPhone 6s за 22 000 гривень, тому потрібно "оновитися", — пише на своїй сторінці в Facebook користувач Алексанлр Леменов.

"Це не фотошоп... Цікаво, як часто Святий Миколай приходити до можновладців?", — пишуть на сторінці Киберукроп в Facebook

"Про е-декларації та Святого Миколая. Парасюк пізно подав "геніальну" ідею про доходи, які дав Святий Миколай. Але стане в нагоді в наступний раз і можна згадати ще Діда Мороза", — зазначає на своїй сторінці у Facebook директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

Як повідомляв "Апостроф", ввечері 22 вересня Володимир Парасюк в телеефірі побився з народним депутатом Олександром Вілкулом.