RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ажіотаж навколо електронних декларацій: в мережі запідозрили нардепа в крадіжці антикварної книги

У соціальних мережах вказали на цікаву деталь в електронній декларації про доходи голови фракції "Блок Партії Петра Порошенко" Ігоря Гриніва.

Про це пише блогер Матковський Олег на своїй сторінці в Twitter.

"Апостолів відомо близько 90 копій, тому не факт, що це той самий. Але ми живемо в Україні, тому можливо все", - додав блогер в коментарях до посту.

"Скажуть, що копія і нічого не буде", "так їх тільки в тій бібліотеці кілька десятків копій зберігалося, якщо не помиляюся. просто вкрали найдорожчу", - коментують публікацію користувачі мережі.

Нагадаємо, згідно з інформацією Національної поліції, 10 березня 2016 року з відділу стародруків Національної бібліотеки України імені. І. Вернадського вкрали примірник "Апостола" 1574 року. Як сказали працівники бібліотеки, крадіжку скоїв чоловік, який представився представником контролюючого органу і надав копії документів для проведення звірок книг. Протягом дня злочинець кілька разів виходив з приміщення. Наприкінці робочого дня працівники бібліотеки помітили пропажу книги.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах забавно проілюстрували новину про те, що дружина Луганського губернатора, згідно з його декларацією, має землю в Росії.