RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Святі мощі: нардеп здивував мережі деталлю своєї декларації

Користувачів соціальних мереж здивувала наявність святих мощей в декларації про доходи народного депутата України від Радикальної партії Андрія Лозового.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру декларацій, нардеп задекларував колекцію з 72 ікон, колекцію з 32 одиниць холодної зброї 19-20 століття і хрест-енколпіон зі святими мощами 13 століття.

Також в декларації вказано колекцію вин з 186 пляшок, 8 картин, 5 годинників, зарплату за рік в розмірі 69 490 гривень і 80 559 гривень коштів, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень. Крім того, вказані 50 тис доларів, 150 тис євро та 800 тис гривень готівкою.

"Ну, трильйон, картини, годинники. Але от щоб Святі мощі в будинку тримати під ліжком та ще декларувати їх - це вже зовсім навіть і не смішно і не сумно, а якось безнадійно", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Олексій Мацука.

Раніше в депутатській групі "Воля народу" спростували наявність у нардепа Сергія Мельничука, який входить у вказану групу, одного трильйона гривень.

Як повідомляв "Апостроф", соцмереж обурила декларація про доходи народного депутата Володимира Парасюка, в якій написано, що дорогі годинники йому подарував Святий Миколай.