RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилося відео гучної операції ФСБ з візиткою Яроша: мережі регочуть

У мережі висміяли оприлюднене російським ФСБ відео, на якому у затриманого в Криму Дмитра Штиблікова знайшли знамениту візитку Яроша.

Відео опубліковане на YouTube.

На ньому показано, як затримали Штиблікова і як в його будинку провели обшук. В одному з кадрів показують нібито знайдену у Штиблікова візитну картку Дмитра Яроша, колишнього керівника "Правого сектора". Також у Штиблікова знайшли сувенірну тарілку з української військової емблемою і українську символіку. Крім того, у нього нібито виявили зброю та матеріали для виготовлення вибухівки.

"Ви не повірите, але це знайшли ФСБшники у "кримській УкрДРГ", — пишуть в Twitter Добрий Шубін.

"Ще порадувало: Моршинська зелена біля дивана і сік Сандора в каналізаційному люку", "Чого ж вони такі тупі? Всі приколювалися, що якщо не знайшли візитку Яроша,то диверсанти не справжні, так вони взяли й "знайшли", "За дітей молодшої ясельної групи нас тримають?", "Робота для євреїв" на задньому плані, посміхнувся більше ніж над візиткою", "Робота для євреїв? Феєрично", — коментують інші користувачі Twitter.

"Крим. ФСБ оприлюднила відео затримання "українського диверсанта". Ви не повірите,але знайшли ВІЗИТКУ Яроша! Не жартую", — пишуть в Twitter Кримський бандерівець.

Як повідомляв "Апостроф", нардеп Дмитро Тимчук назвав затримання українських "диверсантів" у Криму провокацією.

Читайте також матеріал "Апострофа" про те, хто стоїть за кримськими "диверсантами".