RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Адвокат пояснила, чому неможлива очна ставка Януковича і Порошенка

Адвокат сімей героїв Небесної сотні Євгенія Закревська пояснила, чому юридично неможливо провести очну ставку між Віктором Януковичем і Петром Порошенком.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу".

"Янукович, напевно, не знає КПК, а його адвокати абсолютно точно його знають", - сказала Закревська, коментуючи інформацію про те, що захисник утеклого екс-президента Віталій Сердюк попросив провести очну ставку його підзахисного з президентом України Петром Порошенком.

Закревська пояснила, що очну ставку можуть проводити тільки між особами, які вже були попередньо допитані в рамках однієї справи про одні і ті ж події. Таким чином, оскільки ані сам Янукович, ані Порошенко не були допитані в рамках тієї справи по Майдану, яка слухається в Святошинському районному суді Києва (саме в рамках цієї справи повинні допитати Януковича), то і очна ставка між ними неможлива.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, має відбутися скайп-допит екс-президента України Віктора Януковича у рамках однієї зі справ по Майдану. Захист Януковича раніше вимагав очної ставки з Порошенком.