RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​Збройні хрестини в Яроша підірвали мережi: опублікованi фото

Колишній лідер "Правого сектору", народний депутат України Дмитро Ярош показав фото з хрестин свого онука, на якому все сімейство позує зi зброєю в руках.

Фото Ярош опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Екс-лідер "Правого сектору" повідомив, що похрестили онука Устима, і пообіцяв зробити все, щоб Україна, в якій той буде жити, була вільною козацькою державою.

Фото з Facebook Дмитра Яроша

Пост Яроша зібрав понад 2,6 тисяч лайків і близько 130 перепостів.

"Якась мафія. А так і є. Мафія по-італійськи це сім'я. Вітаємо!", "Дуже шановна родина! Смерть ворогам! Вітаємо вас і всю сім'ю", "Ого, арсенал! Вітаю! Нехай тому малюкові не доведеться воювати!", "Якби кожна сім'я виглядала так, то не став би ворожий чобіт на нашу землю", — коментують користувачi Facebook.

Варто зазначити, що фото збройного сімейства Яроша сподобалися не всім.

"Що занадто, то не здраво! Для чого дітям зброю в руки сунули? Щиро вітаю, але не поділяю такого підходу до виховання дітей. Мало того. Вже уявляю, як іноземні мас-медіа з подачі ерефiї поширять фото українського парламентарія-націоналіста з озброєним сімейством. Чим люди думали? Мабуть, заднім місцем?" — пише один з користувачів соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі запропонували продавати "вiзитки Яроша" українським "диверсантам", які відправляються до Криму.