RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У мережі висміяли проект нового пам'ятника в окупованому Криму: опубліковано фото

У мережі висміяли пам'ятник "Ополченню всіх часів", відкриття якого відбудеться перед Новим роком в окупованому Сімферополі.

Представник окупаційної влади міста розповів, що ініціатива встановлення пам'ятника з'явилася в 2014 році, передає видання "Сейчас в Криму".

Новий пам'ятник обійшовся в 20 млн російських рублів.

"Куди в Сімферополі подіти 20 мільйонів? Точно, на пам'ятник витратити. Кому? Точно, ополченню всіх часів", - написав на своїй сторінці в Facebook житель міста Ілля Большедворов.

"Так, і кульок бетонних побільше, дорожче і кругліше! А то як нам без кульок?", "Навіщо людям гроші? Нехай не звикають", "Яких ополченців? Кримських? Жодного разу не бачив у Феодосії. Були лише засл (Р) ані переодягнені казахи чи козаки з Москви і Кубані. Багато було куплених кавказців, які закликали вступити (саме вступити!) в Росію! Особливо перед референдумом. А мусори не чіпали цих ублюдків!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", мережі потішило відкриття в окупованій Ялті пам'ятника сину російського імператора Миколи II, цесаревичу Олексію, який був встановлений на вулиці, названій на честь одного з причетних до розстрілу царської сім'ї Петра Войкова.