RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Зустріч Савченко з ватажками бойовиків: мережі підірвав пост про "везіння" нардепа

У соціальних мережах викликав бурхливий резонанс пост про небувале "везіння" колишньої ув'язненої в РФ, а нині народного депутата Надії Савченко, яка нещодавно провела скандальну зустріч з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.

Цей пост написав на своїй сторінці у Facebook блогер, спеціаліст з працевлаштування Сергій Марченко.

Він зазначив, що Савченко "завжди щастило на добрих людей".

"Спочатку пощастило, що в полон потрапила не до Мотороли і її не пристрелили. Потім пощастило в російській в'язниці. Це Клиху не пощастило, що його тортурами довели. А Наді щастило. Футболки з тризубом дозволили і полум'яні промови, за які іншим в камерах ламають ребра. З країною пощастило. Добрі люди у нас. Це від ГРУшникiв навіть дружини відмовилися. Наші не такі. Весь світ на вуха поставили, щоб витягнути з полону героїню", — пише Марченко.

"Нової удачею" Савченко він назвав її зустріч з ватажками бойовиків.

"Це для мене Плотницький і Захарченко нелюдi, яки катували і вбивали зі своїми бандами все українське на Донбасі. А для Наді вони виявилися зовсім не чортами, нi. Вона так і сказала: я в них нічого не побачила! Я говорила з людьми і не треба вішати лейбли "терористи", "вбивці", "сепаратисти", — зазначає блогер.

"Ось як. Навішали ми тут лейблів добрим людям, виявляється. Гидко-то як..." — з сарказмом резюмує він.

Його пост зібрав близько 800 лайків і близько 50 перепостів.

"З президентом Порошенко пощастило — дав їй зірку Героя України", "За такі фінти ой як воздається. Так що їй мої співчуття", "Імідж ніщо, Наді на трьох не було з ким збагнути", "А до полоненого Клиху не пустили нашого консула! Як шкода хлопця, скільки мук він зазнав, а ми з подертої кішки з м'ясистими боками героїню зробили! Ось як тепер збити з неї пиху і відправити на лікування?" — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", Надія Савченко розповіла подробиці своєї зустрічі з Захарченко і Плотницьким.