RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У мережі обурюються через ефір "Битви екстрасенсів" з бойовиками Донбасу: відео

У соціальних мережах викликала обурення показана в ефірі українського телеканалу СТБ програма "Битва екстрасенсів", героями якої виступили бойовики, що воюють на окупованому Донбасі.

Фото і відео з уривками з програми опублікував на своїй сторінці в Facebook юрист Міноборони Максим Дижечко.

"У "Битві екстрасенсів" на СТБ — маги допомагають солдатам ДНР, або ЛНР, чи це російські офіцери. 17 сезон 3 епізод. Увімкніть, мені це здається чи це правда!" — написав він.

"Зрада — до бабки не ходи. Бойовики ДНР відвідали екстрасенсів в ефірі українського центрального каналу. Складно осягнути здоровим глуздом, як таке могло статися, і реакція на подібний вчинок повинна бути негайною. На одному з центральних українських телеканалів СТБ російські бойовики, що воюють з нашими воїнами на Сході України, відвідали випуск програми "Битва екстрасенсів", і це було продемонстровано в ефірі телеканалу. Це демонстрація неповаги до наших бійцiв. Відверта демонстрація неповаги до нашого народу, який страждає від ворожої агресії Росії, за яку канал повинен поплатитися ліцензією", — пишуть на сторінці полку "Азов".

"А саме "смішне", що за цей акт пособництва російським окупантам СТБ нічого не буде! Тому що бариги бояться проблем з бізнесом в РФ", — відзначають в Twitter Страшний бандерівець.

"Цей СТБ зламався, несіть іншого. І Пінчука забирайте, за***у цю лису", — обурюється у своєму Facebook блогер Антон Ходза.

Відео з фрагментом програми опубліковано на YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", кілька років тому в одному з випусків "Битви екстрасенсів" брала участь Надія Савченко.