RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Україні розгорнулася бурхлива дискусія про еміграцію

В Україні розгорнулася дискусія про еміграцію - чому їдуть українці і чи винна в цьому влада. Першим поштовхом став пост журналіста Артура Оруждалієва, а потім на цю тему розмірковували народні депутати, активісти і волонтери.

"В Україні повітря пронизане атмосферою еміграції", - пише Оруждалієв. Від протиставляє умови, створені для людей і підприємців в Україні та інших країнах.

"Нові державні менеджери і консультанти без зупинки розповідають про якісь реформи і лібералізацію. А в дійсності українцеві все також заборонено купу всього. Заборонено користуватися послугами іноземних банків - до його послуг Михайлівський і компанія. Заборонено зберігати чесно зароблену валюту - він зобов'язаний продавати її за заниженим курсом. заборонено купувати авто в Європі за нормальною ціною - адже він може купити Таврію за ці гроші. Так що там - в 21 столітті йому все ще заборонено продавати землю", - зазначає журналіст.

"Все, що відбувається навколо - геноцид держави Україна по відношенню до своїх громадян в чистому вигляді", - підсумовує він.

У відповідь на цей пост йому відповіли народні депутати - Мустафа Найєм і Олександр Черненко, блогери, активісти, волонтери та інші.

Раніше "Апостроф" писав, що художник-акціоніст Петро Павленський вирішив емігрувати з Росії.