RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Обама екстремально відпочиває на Гаваях: опубліковано відео

У мережі з'явилося відео, на якому 44-й президент США Барак Обама катається на кайтсерфі разом з мільярдером, власником корпорації Virgin Group Річардом Бренсоном.


"Одна з найперших історій, яку Барак розповів мені, коли вони з Мішель прибули на острів Москіто, була про те, як до свого президентства він катався на Гаваях", - повідомив мільярдер в своєму блозі.

Однак під час президентства служба безпеки забороняла Обамі займатися водними видами спорту. У зв'язку з цим Бренсон скористався нагодою зробити екс-президенту подарунок у вигляді відпочинку з кайтсерфінгом.

"Барак почав вчитися кайтсерфінгу на пляжі острова Неккер (Франція) два дні тому, вивчаючи основи і підбираючи зручного повітряного змія, ніби вирішив повернутися в дитинство", - зазначив Бренсон.

Він заклався з Обамою, що навчиться кататися на фойлборді (дошка з підводним крилом), а той - на кайтсерфі. Обама навчився і переміг, проїхавши 100 метрів проти 50 метрів Бренсона.

Нагадаємо, Барак Обама заявив, що підтримує протести громадськості проти нового американського президента Дональда Трампа.