RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Учасники блокади Донбасу перекрили автомобільну дорогу: опубліковано фото

Учасники акції з торгівельної блокади Донбасу встановили блокпост на автомобільній дорозі біля селища Золоте Луганської області.

"Сьогодні ветерани Війни за Незалежність, громадські активісти та волонтери, відкрили перший блокпост для перекриття поставок контрабанди, контрафакта, а також торгівлі з окупантами, здійснюється автомобільним транспортом. Блокпост знаходиться поблизу селища Золоте Луганської області", - йдеться у повідомленні штабу блокади у Facebook.

За словами активістів, найближчим часом планується встановити блокпости і на інших автомобільних трасах.

У штабі блокади також подякували прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, який "повідомив, що він підтримує дії активістів блокади з блокування всіх вантажів з окупованих територій" крім вугілля ".

"Тим більше що вугілля постачається лише по залізниці, яка і так вже перекрита", - відзначили у штабі.

Крім того, за повідомленням активістів, найближчим часом планується встановити на пунктах блокади камери і запустити цілодобову онлайн-трансляцію, щоб всі бажаючі могли спостерігати, за діями учасників акції у режимі реального часу.

Нагадаємо, сьогодні, 16 лютого, глава держави Петро Порошенко заявив, що Україна не відмовиться від вугілля з окупованих територій.