RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бої на Донбасі: ЗСУ знову понесли втрати

За добу 23 лютого в зоні АТО два українських бійця отримали поранення, один був убитий.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

У штабі АТО повідомили, що за минулу добу в зоні АТО було зафіксовано 83 обстріла, вони велися в усіх напрямках.

Відзначається, що Авдіївка як і раніше залишається "гарячою точкою", її неодноразово обстрілювали з танка, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім Авдіївки, у Донецькому напрямку Піски, Зайцево, Троїцьке і Кам'янку обстрілювали з різнокаліберних мінометів, в районі Новгородського працював снайпер. З гранатометів і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по Новгородському, Пісках, Верхньоторецьку, Новоселівці, Луганському, Зайцево.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї — Водяне, Павлопіль, Гнутово, Широкіно, Новотроїцьке. По Широкіно також працював снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів обстріляли Попасне і Новозванiвку, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів — Троїцьке, Кримське і Новоолександрiвку. По Новозванiвцi також стріляв БМП противника, а по Троїцькому — зенітні установки.

Як повідомляв "Апостроф", 23 лютого в лікарні помер поранений під Авдіївкою боєць АТО Микола Гуцаленко з позивним "Кока".