RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Обстріли Авдіївки: загорівся житловий будинок

Увечері 24 лютого, в результаті попадання снаряду у Авдіївці загорівся один будинок. Про це повідомив керівник Авдіївської ВГА Павло Малихін.

"Обстріл були у районі старої Авдіївки, у районі промзони, потрапило в один будинок, була пожежа, її локалізували. Поки поранених немає. Поки що чути шум від обстрілів", - розповів Малихін у ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами жителів окупованого Донецька, бойовики ведуть з самохідних артилерійських установок, встановлених в житлових районах міста - в Куйбишевському, Київському та Ленінському.

"Стріляють з САУ з 17-ї години, практично безперервно. Випускають партіями, по п'ять снарядів відразу. Між залпами навіть півсекунди перерви немає", - цитує донеччан Укрінформ.

"З шахти Панфіловської у Куйбишевському районі САУ стріляють без перерви. Вже було залпів п'ятдесят, не менше. Схоже, це великокаліберні снаряди", - зазначають очевидці.

Також мешканці Донецька стверджують, що у Ленінському районі САУ терористи "швидше за все, стріляють з терикону недалеко від парку Щербакова". За словами очевидців, обстріл бойовиків спрямовані у бік населених пунктів Піски і Авдіївка.

Нагадаємо, станом на 18:00 24 лютого у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранення отримали п'ятеро українських військовослужбовців.