RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Український мобільний оператор припинив роботу в ОРДЛО

Мобільний оператор lifecell припинив надання послуг мобільного зв'язку на неконтрольованій Києвом частині Донецької області з 22 лютого. Про це повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі оператора.

"22 лютого робота нашого обладнання, який працював в автономному режимі на неконтрольованість територіях Донецької області, була заблокована", - відзначили у компанії.

Як уточнили у lifecell, оператор рік тому також припинив надання послуг на неконтрольованих територіях Луганської області.

Разом з тим мережа мобільного оператора "Vodafone Україна" (ПрАТ "МТС Україна") на неконтрольованих Україною територіях Донецької та Луганської областей на даний момент продовжує працювати в автономному режимі.

Нагадаємо, сьогодні, 1 березня, в Донецьку озброєні бойовики "ДНР" взяли під контроль офіс компанії "Укртелеком", в зв'язку з чим компанія втратила технічну можливість централізовано керувати обладнанням на непідконтрольною українській владі території Донецької області, що стало причиною відключення локального фрагменту мережі від загальнонаціональної.