RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Бойовики на Донбасі застосували "Гради": у ЗСУ повідомили про втрати

На Донбасі у результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ загинув один український військовий, восьмеро - отримали поранення. Про повідомили в прес-центрі штабу антитерористичної операції.

Як повідомляється на Маріупольському напрямку з "Градів" бойовики випустили двадцять снарядів по українських позиціях у районі Водяного, з мінометів обстріляли Гнутове і Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї - Широкино, Старогнатівку, Лебединське, Мар'їнку, Талаківку.

Снайпери вели вогонь по Широкиному, Лебединському і Мар'їнці. По Широкино, Новогригорівці і Гнутовому вели вогонь БМП бойовиків.

На Луганському напрямку застосовувалася 152-мм артилерія і міномети різних калібрів. На Донецькому напрямку позиції Збройних сил України обстрілювали з танка, 120 і 82-мм мінометів, БМП, зенітних установок, гранатометів, стрілецької та снайперської зброї.

Всього зафіксовано 78 обстрілів.

Крім того, у прес-службі поліції Луганській області повідомили, що сьогодні, 2 березня, близько восьмої години ранку у результаті обстрілів бойовиків отримав мінно-вибухове поранення 24-річний мешканець м. Золоте-4 Попаснянського району.

Як повідомлялося, раніше проросійські бойовики з танків обстріляли житлові райони Авдіївки.