RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Поліція заборонила ввезення будь-якої зброї у Донецьку область

В Донецьку область заборонено ввезення зброї, навіть якщо є дозвіл на володіння нею. Таке розпорядження видав голова обласної Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"У той час, коли полювання на Донеччині заборонено, питання, навіщо люди везуть зброю через блокпости, залишається відкритим. Тому мною було прийнято рішення при виявленні у людей на блокпостах вогнепальної зброї просити їх на час здавати зброю в відділення поліції", - цитує Аброськіна прес-служба поліції.

За його словами, в разі, якщо людина буде відмовлятися, подальший проїзд їй буде заборонено.

"У зоні проведення АТО ми не можемо дозволити собі таку розкіш, щоб люди розгулювали по вулицях зі зброєю", - підкреслив Аброськін.

Правоохоронці закликають громадян з розумінням ставитися до таких посилених заходів безпеки, не перешкоджати поліції і не піддавати жителів регіону небезпеці.

Відзначимо, раніше глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заборонив до закінчення антитерористичної операції полювання на території області.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про велику крадіжку пістолетів Макарова з однієї з військових частин Одеської області.