RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Жарти переживу: суддя Бандура прокоментувала ажіотаж навколо її фото в мережі

Суддя з Млинівського району Рівненської області Алла Бандура прокоментувала ажіотаж, який виник в соцмережах навколо її фотографії з яскравим макіяжем і карколомною зачіскою.

57-жінка живе в місті Млинів і вже 31 рік працює суддею, передає "Сьогодні".

"Про те, що я раптово стала зіркою соцмереж, я дізналася від своєї маленької племінниці. Вона зателефонувала мені і почала плакати в трубку. Запитує: "Тітка, тебе не звільнять?" Я спочатку навіть не зрозуміла, про що мова, поки не з'ясувалося, що виною всьому злощасна фотографія. Довелося запевнити, що нічого поганого не буде", - розповіла Алла Петрівна.

За її словами, знамените фото було зроблено для офіційного видання судової влади близько 10 років тому.

"Ми розглядали справу, і тут нам оголосили, що прийшов фотограф. Я на швидкуруч навела макіяж. Потрібно було повертатися до роботи. Ось так і вийшло це фото. Але взагалі я стежу за собою. Як і кожна жінка, люблю бути з зачіскою. Не дозволяю собі з'явитися на вулиці нечесаною. Стрижка у мене коротка, але від природи пишне волосся. Крім цього, люблю, щоб і маникюрчик був", - розповіла суддя.

Вона додала, що не ображається на дотепників з мережі.

"Просто дивно, що чрез якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого — переживу. Я навіть прощаю того чоловіка, який першим розповсюдив фото. Хоча чесніше було б, щоб перед публікацією він поцікавився моєю думкою. А то складається враження, що він переслідував якийсь певний інтерес", - сказала жінка.

Як повідомляв "Апостроф", в 2005 році Алла Бандура ледь не загинула від рук злочинців, які увірвалися до її будинку.