RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Понад сто затриманих: у СБУ відзвітували про контрдиверсійну операцію

Сто вісімнадцять осіб затримано у районі проведення АТО з 12 по 15 березня 2017 року у рамках контрдиверсійної спеціальної операції співробітниками Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби та Служби безпеки України. Про це повідомила прес-служба СБУ.

"У затриманих вилучено вісім одиниць вогнепальної зброї (у т.ч. два кулемети ДШКМ калібру 12,7 мм) та 1379 боєприпасів. Крім того, у ста метрах від автошляху Метьолкіне – Воронове Попаснянського району Луганської області у лісосмузі виявлено схрон боєприпасів та вибухових речовин: дев’ять гранатометів, три протипіхотні міни, майже півтора кілограми тротилу, детонатори", - йдеться у повідомленні.

Затримано осіб, які перебувають у розшуку як учасники незаконних озброєних формувань.

Також виявлено сорок чотири особи, які обґрунтовано перевіряються на причетність до діяльності незаконних збройних формувань та терористичних організацій т.зв. "ДНР" та "ЛНР".

Затримано низку осіб, які перебувають у розшуку: сімдесят сім з них за кримінальні та сімнадцять - за адміністративні правопорушення, переховуються від суду.

Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, співробітники СБУ спільно з поліцейськими під Запоріжжям виявили схованку зі зброєю та боєприпасами.