RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Учасники блокади Донбасу повідомили про сутичку з поліцією: опубліковано фото

У Костянтинівці Донецької області біля блокпосту учасників економічної блокади Донбасу відбулися сутички з правоохоронцями. Про це передає Громадське.

За словами одного з керівників штабу блокади Сергія Акимовича, до місця розташування активістів, які прямували до редуту 16 батальйону, прибули правоохоронці, які відмовилися надавати документи і представлятися.

"Вони відкрили вогонь по нашим хлопцям. На щастя, ніхто не постраждав і нікого не було затримано", - розповів Акимович. Відповідне повідомлення і відео, де зафіксована стрілянина у повітря, штаб блокади оприлюднив на сторінці у Facebook. Однак через кілька хвилин пост було видалено.

Фото: hromadske.ua

Акимович заявив, що пост було видалено через помилки в описі. "Там не військові 16 батальйону, а редут 16 батальйону", - зазначив він.

Глава поліції Донеччини та заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін відмовився коментувати дану інформацію.

Пізніше на станиці штабу блокади в Facebook повідомили про відновлення роботи редуту "16 добровольчого батальйону".

Нагадаємо, прокуратура почала досудове розслідування з приводу конфлікту народного депутата Володимира Парасюка і учасників блокади Донбасу на блокпосту у Слов'янську зі співробітниками поліції ввечері 14 березня.