RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Бої на Донбасі: у штабі уточнили дані про втрати сил АТО

За минулу добу у результаті обстрілу позицій українських сил на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ загинуло двоє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє - отримали поранення. Про це повідомили в прес-центру штабу АТО.

Всього зафіксовано вісімдесят три обстріли позицій ВСУ, в тому числі і зі зброї калібром понад 100 мм. Сили АТО відкривали вогонь для зниження вогневої активності ворога.

"На Луганському напрямку, у районі населеного пункту Калинове-Попасна, зафіксовано застосування ворогом артилерії калібру 122мм. З мінометів калібру 120мм, озброєння БМП та гранатометів різних систем ворог вів вогонь по позиціях неподалік Кримського. З великокаліберних кулеметів та гранатометів противник обстріляв позиції поруч Станиці Луганської та Новоолекандрівки", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог вів вогонь з 122 мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів, снайперської зброї. По позиціях в районі Водяного вів вогонь танк, а з озброєння БМП противник обстрілював морпіхів у Широкино.

На Донецькому напрямку, поблизу Троїцького, ворог застосував артилерію калібру 152мм, міномети калібру 120 мм і 82мм. У Троїцькому вів вогонь танк, в Луганському - БМП.

Нагадаємо, вчора повідомлялося про загибель двох українських військових: один з них загинув під Луганським, другий - під Попасною.