RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На акції протесту в Полтаві відбулися зіткнення: опубліковано фото і відео

У Полтаві проходила акція протесту проти забудови біля арки по вулиці Соборності, яка згодом переросла в сутички, в результаті чого постраждали три людини, вісім були затримані правоохоронцями.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Відзначається, що мітинг почався близько семи годин вечора, спочатку він був нечисленним (близько 50 осіб) і проходив мирно: люди з плакатами словесно висловлювали своє невдоволення. Пізніше кількість мітингувальників зросла до кількох сотень осіб.

У якийсь момент між протестувальниками та представниками приватної охоронної фірми сталася бійка, в результаті якої постраждали три людини. Одна з них отримала ножове поранення, в іншої пошкоджена голова, ймовірно, в результаті удару дерев'яною палицею. За словами волонтера Наталiї Гранчак, вони обидва учасники АТО (перший — Олександр Коба, другого звуть Дмитро). Третій постраждалий — патрульний поліцейський, у нього, ймовірно, переламаний ніс.

Всі постраждалі були госпіталізовані. 8 найбільш активних учасників мітингу з обох сторін затримані поліцією, їх особи встановлюються. Відзначається, що поліція несе службу на місці події, щоб не допустити нових радикальних дій.

Фото УП

Як повідомляв "Апостроф", 5 квітня на акції протесту водіїв маршрутних таксі у центрі Києва сталася сутичка між мітингувальниками і співробітниками поліції.