RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

На Донбасі загинув російський актор, який воював за бойовиків "ДНР": опубліковано фото

Під Маріуполем загинув російський актор і каскадер Еркін Iсманов з позивним "Кедр", який воював на Донбасі на боці бойовиків "ДНР".

Про це повідомляють на сторінці російської організації "Союз добровольців Донбасу", також інформацію про смерть Iсманова підтвердив так званий "заступник командувача корпусом міністерства оборони" самопроголошеної "ДНР" Едуард Басурiн.

Відзначається, що Iсманов загинув 3 квітня в зіткненні з українськими військовими під селом Пiкузи (колишнє Комінтернове). Сепаратисти заявляють, що він потрапив під мінометний обстріл.

Уродженець Узбекистану, Iсманов приїхав на Донбас з Москви в 2014 році. До цього він періодично знімався в російських фільмах і серіалах, граючи в основному епізодичні ролі. Він знявся в таких фільмах, як "Кремінь", "Пасічник", "Синдром Дракона". Також відомо, що раніше Iсманов був судимий і відбував покарання в колонії.

У 2014 році Iсманов був серйозно поранений, йому ампутували руку, але відновившись, бойовик знову повернувся на Донбас і став воювати з протезом.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті загострення під Авдіївка на початку року бойовики "ДНР" за два дні втратили більше 400 осіб.