RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Стадо на забій: мережі вразило фото зі "зборiв резервістів ДНР"

У соціальних мережах викликала резонанс фотографія з так званих "зборiв резервістів ДНР", якi оголосив ватажок бойовиків Олександр Захарченко.

Знімок опублікували в Twitter Файний речник АТО.

"А от ті споруди — це вишки для автоматників, які будуть розстрілювати найтупіших новоросов?" — коментують у цьому Twitter фотографію.

"Для тих, хто не в темі, це — збір резервістів у ДНР", — додали в цьому Twitter.

Фото з Twitter Файний речник АТО

"Ох і жерсть. Стадо на забій", — відзначають в Twitter Кримський бандерівець.

"Таке враження, що це відбуваються зйомки якогось фантастичного фільму про іншу планету", "Знімок досить кінематографічний. За сценарієм має щось статися. Було б гарно. І небо затягнуло б димом", "Цікаво. І ось всі як один з доброї волі готові воювати?", "Ніби все "райончики" країни зібралися в один", — коментують інші користувачі Twitter.

У сепаратистських ЗМІ пишуть, що за наказом ватажка "ДНР" Олександра Захарченко "військові комісаріати" на окупованих територіях Донецької області "мобілізували" понад 27 тисяч придатних до військової служби чоловіків у віці від 18 років.

Як повідомляв "Апостроф", ватажок самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що в його "армії" налічується два мільйони бойовиків, чим неабияк повеселив соцмережі.