RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

П'яний командир полку бойовиків "ЛНР" поранив двох мирних мешканців - розвідка

На окупованій території Луганської області тривають випадки скоєння російськими військовослужбовцями протиправних дій щодо цивільного населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командир 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК ЗС РФ після вживання спиртних напоїв з підлеглими влаштував хаотичну стрільбу у н.п. Первомайськ. У результаті стрільби поранено двох цивільних осіб. Для виправдання протиправних дій російських офіцерів командування корпусу розповсюдило недостовірну інформацію про обстріл міста підрозділами сил АТО", - йдеться в повідомленні розвідки.

Крім того в ГУР зазначили, що в працівники ДВАТ "шахта Білоріченська" (н.п.Білоріченській, Лутугинський район, Луганська обл.) і "Лутугинський науково-виробничий валковий комбінат" (м.Лутугине, Луганська обл.) оголосили підготовку до страйку і проведення масових маніфестацій трудових колективів під час травневих свят.

"Керівництво зазначених підприємств намагається запобігти масовим виступам своїх робітників за допомогою місцевих силових структур та представників ФСБ РФ. Активістів та ініціаторів страйку попереджено про можливість застосування жорстких репресивних заходів у разі невиконання “рекомендацій”. Проводиться активна “профілактична” робота, яка носить примусово-силовий характер", - повідомили у розвідці.

Нагадаємо, раніше у ГУР повідомили про перестрілку між бойовиками на Донбасі, в результаті чого загинули чотири людини.