RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зріє сепаратистський реванш: журналіст вказав на тривожні сигнали з підконтрольного Україні Донбасу

Український журналіст Денис Казанський вважає, що на підконтрольних Україні територіях Донбасу визріває сепаратистський реванш.

Про це Казанський сказав в інтерв'ю tyzhden.ua.

Казанський вважає, що зараз на підконтрольній Києву частини Донбасу створюються всі передумови для нового антиукраїнського путчу. Журналіст зазначає, що економічна ситуація в Донецькій і Луганській областях, як і раніше залишається складною з близькості фронту і розрив старих економічних зв'язків.

Журналіст стверджує, що ще більш гнітюча ситуація складається в політичній сфері. За його словами, через три роки після початку війни у влади на місцях залишилися в основному ті самі люди, які навесні 2014-го робили все, щоб роздути військові дії.

Казанський вказує на те, що голови Сєвєродонецька, Рубіжного, Дружківки, Маріуполя, Курахове, Добропілля, які співпрацювали з бойовиками, зараз не відчувають проблем з українським законодавством, більш того, відбуваються спроби повернути під владу теи інших сепаратистів і колабораціоністів, які після вигнання бойовиків спочатку відсиджувалися.

Журналист вважає, що українська влада повинна неодмінно повинна звернути увагу на ці тривожні сигнали.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Денис Казанський посміявся над публікацією російських ЗМІ про "Яценюка-поліцейського".