RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Організатор кривавого побоїща в РФ сховався у ватажка бойовиків "ЛНР": опубліковано фото

39-річний росіянин Георгій Макар'єв, який був одним з організаторів кривавого побоїща на Хованському кладовищі в Москві, переховується від російського правосуддя в окупованому Луганську, де очолив громадську організацію "Народна армія Донбасу" (НАДО).

Про це повідомило російське видання "Нова газета".

Відзначається, що після масового побоїща на Хованському кладовищі 14 травня 2016 року, в ході якого загинуло три людини, Макар'єв був оголошений в розшук. Слідство встановило, що він є одним із організаторів побоїща. У "хованській бійні" брали участь спортсмени з громадської організації "Здорова нація", яку очолював Макар'єв, саме вони вбили трьох осіб з конкуруючого таджицького угруповання.

Затримати і судити Макар'єва російські правоохоронці не змогли, так як після події він утік до окупованого Луганська. Зараз очолює там громадську організацію "Народна армія Донбасу" (НАДО). У лютому він разом з ватажком бойовиків "ЛНР" Ігорем Плотницьким відкрив у Луганську спортивний зал єдиноборств. При цьому побіжний російський злочинець удостоївся похвали від Плотницького.

Фото lug24.ru

У російському ЗМІ повідомили, що співробітники Слідчого комітету РФ виїжджали в Луганськ, де намагалися затримати Макар'єва, але не змогли цього зробити.

Як повідомляв "Апостроф", ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький створює для себе нову охорону.