RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Росія відправила на Донбас сотні тонн невідомого вантажу

Російська Федерація відправила на окуповані території Донецької та Луганської областей черговий, 64-й "гуманітарний конвой". Про це повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ.

"На шляху прямування колона МНС Росії розділилася на дві частини. Одна з них прибула на пункт пропуску "Донецьк", друга - на "Матвєєв-Курган", - йдеться в повідомленні.

У російському відомстві зазначили, що автомобілі везуть близько 400 тонн "гуманітарних вантажів", в яких нібито містяться дитячі продуктові набори, медичне обладнання та медикаменти.

Крім того, МНС РФ також стверджує, що вантажі "гумковою" в присутності російських і українських представників митних та прикордонних служб відповідно до міжнародного законодавства з доставки гуманітарних вантажів пройшов необхідні митні процедури.

Нагадаємо, раніше Державна прикордонна служба України повідомила, що у складі 60-го "гуманітарного конвою" з Росії на Донбас було доставлено автомобіль радіаційного, хімічного і біологічного захисту, який не може відноситься до категорії "гуманітарного" вантажу.