RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Отримали не те, що очікували: Тимчук розповів, як потрапили у халепу кримські зрадники України

Російські окупанти під час захоплення Криму постійно пропонували українським військовим перейти служити в Чорноморський флот РФ, відзначаючи, що зарплата російських моряків в кілька разів вище, ніж українських. Однак зрадники Батьківщини не врахували кілька важливих моментів, розповідає координатор групи "Інформаційно опір" Дмитро Тимчук у своїй колонці на "Апостроф".

"Перебуваючи у тому ж званні і на аналогічній посаді, в ВМФ РФ військовий отримував зарплату у 3-4 рази більше, ніж український офіцер. Зрозуміло, що це далеко не кращим чином впливало на наших військовослужбовців", - зазначив експерт.

У той же час, ніхто зі зрадників не врахував те, що після окупації Криму база Чорноморського флоту РФ втратила статус закордонної а тому з зарплат військових зникли надбавки і відрядні.

"Тепер ці військові отримують стільки ж, скільки на території РФ. З урахуванням кримських цін, грошова винагорода виявилося набагато нижчою, ніж наші доблесні зрадники розраховували", - підкреслив Тимчук.

Детальніше про долю українських військовослужбовців-зрадників в Криму читайте в матеріалі "Росія вимиває людей: зрадники України в Криму не врахували цікавий момент", опублікованому на "Апострофі".