RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Від Маріуполя до Лондона: в мережі зібрали найгучніші погрози ватажка ДНР

До третьої річниці проголошення "суверенітету" окремих районів Донецької та Луганських областей України, контрольованих російськими військами і бойовиками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР", у мережі зібрали найяскравіші заяви ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко про швидке розширення "республіки".

"Якщо лінія фронту через 10 днів буде під Слов'янськом, то це і буде держкордоном. Через 50 днів ми можемо бути під Харковом. Знаєте, це лінія фронту, а лінія фронту рухається. А наша справжня держкордон може проходити і по Дністру".

"Ми завжди говорили, що звільнення окупованих територій Донецької і Луганської областей (підконтрольних Києву територій, - Ред.) - це наша колективна завдання".

"Зараз пішов відлік. Кожен день - це той цвях, який вбивається в кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів - і держава практично перестане існувати".

"Наші військові з'єднання готові взяти штурмом Київ".

"В Одесу ми прийдемо як господарі, і в Миколаїв, і у славну Каховку".

Оскільки жодну з перелічених обіцянок виконати так і не вдалося, то Захарченко "замахнувся" на столиці західних держав.

"Я зараз не говорю [захопити] Київ. Насправді потрібно брати навіть не Берлін. Потрібно його пройти і взяти Британію всю як таку. Все зло нашої російської долі - це англосакси. Якщо ми візьмемо Британію, то настане золоте століття Росії".

"Як би нам зараз важко не доводилося, які б тяготи і труднощі ми ні переносили, рано чи пізно все це закінчиться перемогою. Я впевнений, що свою перемогу ми відзначимо разом. Нехай це буде у Варшаві, Берліні, Нью-Йорку".

Нагадаємо, раніше у мережі висміяли заяву ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про його зустріч з інопланетянами.