RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Дівчинка і бомж: в мережі висміяли спробу одіозного нардепа пропіаритися на сирках

У соціальних мережах сміються над розповіддю народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула про те, як він купував хліб, кефір, сирки в невеликому магазинчику в Кривому Розі.

Про це сам Вілкул написав на своїй сторінці в Facebook.

Він сфотографувався у магазинчику разом з якоюсь дівчиною по імені Дарина і опублікував фото.

Знімок став об'єктом насмiшок в соцмережах.

"Сьогодні в магазині бачив, як дівчина купила поїсти бомжу. Добре, що такі люди є серед нас", — підписали фото в Twitter це не я.

"Купивши сирок, Вілкул намагався погодувати продавщицю білком", — коментує знімок журналіст Антон Швець.

"Подивився "Король Артур". Сподобалося. Ефектно, масштабно і продумано. Зайшов у ФБ. Тут Вілкул з сирками. Фільм Гая Річі сподобався більше. Там режисура краще. Згадався Добкін і як Кернес йому каже:"Додай емоції. У тебе обличчя нудне. З таким обличчям тобі грошей ніхто не дасть." Мдя... Все-таки коли економлять на сценарію і режисури, то це помітно. Тому в одних виходять блокбастери, а по відношенню до других згадується велика фраза Станіславського "Не вірю!" Хоча знайдеться чимало і таких, хто прийме за чисту монету. Але тема кефіру, його жирність, виробник і ціна не розкриті. З цікавістю почекаю, коли журналісти поцікавляться у нього скільки коштують в магазині ті чи інші продукти. Не новий Ренж Ровер, а припустимо кіло помідорів, буханець хліба, кіло цукру або питний йогурт. Ось це буде цікаво і смішно", — пише на своїй сторінці у Facebook нардеп Борислав Береза.

"Кефиркул, сырокул та хлеболкул", — жартує на своїй сторінці в Facebook відомий блогер Антон Ходза.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні Вілкула помітили за постановочним покладанням квітів до пам'ятника Невiдомому солдату у Кривому Розі.