RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Вакарчук на Донбасі відповів щодо свого походу в президенти

Святослав Вакарчук перед приголомшливим концертом "Океану Ельзи" у прифронтовому Лисичанську встиг поспілкуватися з місцевими журналістами та дав відповіді на ряд гострих питань.

Зокрема, артиста запитали про те, чи не планує він балотуватися в президенти України, пише місцеве видання "Східний фарватер".

"Я бачу сьогодні своїм завданням зробити добре, підняти настрій всім людям, які приїхали сьогодні в Лисичанськ і в інші міста", - сказав Вакарчук, зазначивши, що разом зі своїми колегами з "Океану" вкладає в це всю енергію і бажання.

"Моїм завданням в цілому, яку я бачу для себе, окрім творчого задоволення, – зробити так, щоб всій країні жилося якомога краще. Я буду вибирати для цього всі методи, які я вважаю найбільш ефективними. Зараз я вважаю найбільш ефективним цей метод", - сказав Вакарчук, не давши прямої відповіді щодо своїх президентських амбіцій.

Нагадаємо, в травні минулого року "Океан Ельзи" дав безкоштовний концерт у Маріуполі, який відвідали десятки тисяч людей. 9 червня 2017 року група Вакарчука безкоштовно відіграла в Лисичанську.