RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

В силах АТО рассказали в героическом бое разведчика, погибшего на Донбассе

У 93-й бригаді повідомили про обставини загибелі 28 червня розвідника Юрія Петровича Федоріна, з села Білик Полтавської області.

"Зразковий військовослужбовець, мужній чоловік та справжній друг прийняв останній бій 28 червня. В той день розвідгрупа висунулася згідно бойового розпорядження командира батальйону з метою перехоплення ворожих розвідувально-диверсійних підрозділів, що намагались просунутись углибпозицій бригади", - йдеться в повідомленні 93-й ОМбр у Facebook.

Терористи намагалися штурмувати українську розвідгрупу під прикриттям мінометів, у бою Федорин отримав численні поранення, але до останнього боровся за життя і героїчно загинув у бою.

У загиблого бійця залишилася молода дружина.

"Командування та особовий склад бригади низько схиляє голову перед його мужністю та скорбить разом із рідними й близькими Юрія. Пам’ять про його подвиги назавжди залишиться в наших серцях", - підкреслили в бригаді.

Нагадаємо, у Києві 6 липня попрощалися з бійцем АТО Володимиром Самойленко, який загинув два роки тому під час боїв за Дебальцевим.