RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Російський журналіст зробив сильну заяву про віроломство Кремля і народ-вбивцю

Російський журналіст Олександр Твєрськой описав масштаби морального занепаду як влади в РФ, так і самого народу, який радіє вбивствам і розкладається від ксенофобії.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Масштаби морального занепаду в Росії жахають. Це територія абсолютного зла, де немає поганих і хороших, а є тільки огидне, жахливе, що виходить за рамки добра і зла", - зазначив Твєрськой.

На думку журналіста, хотіти позитивних змін в цій країні настільки ж безглуздо, як зайти до в'язниці для довічних ув'язнених, які сидять за тероризм, масові вбивства, педофілію, канібалізм і почати волати до виправлення.

"Єдине, чого можна бажати, так це відплати. А бояришнікове, совкове, неосвічене населення, яке розкладається від ксенофобії, шовінізму, жорстокості, яке живе насильством, війною, фашизмом і плекає своє рабство і безправ'я так сильно, як і свою ненависть до всього навколо, ось це ось населення можна тільки зневажати, але аж ніяк не бажати для нього чогось світлого і щасливого", - написав журналіст.

Він підкреслив, що російський народ одним існуванням вбиває віру в Людину.

"Цей народ заслуговує такого життя, яким він живе. І я бажаю тільки максимальної відплати і помсти всім від малого до великого за мільйони зламаних і растопатнних доль, за десятки віроломних воєн, за все зло, яке влада в цій країні і її вірний, покірний народ-вбивця принесли цьому світу", - зазначив Твєрськой.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександр Твєрськой жорстко прокоментував прохання матері взятого в полон на Донбасі російського військового Віктора Агєєва, яка висловила надію, що українська сторона проявить гуманність по відношенню до її сина.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: Росія