RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Донбасі загинули українські військові: стали відомі подробиці

В результаті бойових дій на Донбасі за минулу добу загинув один український військовослужбовець, ще один - отримав поранення.

Про це повідомив прес-центр штабу антитерористичної операції.

Станом на 6 годину ранку 16 липня бойовики двадцять шість разів порушили перемир'я - основна активність противника була зафіксована на Маріупольському напрямку.

З 82 міліметрових мінометів і гранатометів бойовики двічі били по Красногорівці, селище Новотроїцьке обстріляли з озброєння БМП. Позиції ЗСУ близько Широкиного бойовики обстріляли з артилерії калібру 152 міліметра і гранатометів. В результаті цього обстрілу один український військовий отримав поранення.

На Донецькому напрямку терористи майже в 23 годин з танків били по шахті Бутівка і Невельському. Українські опорні пункти в районі Авдіївки злочинці обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики застосовували гранатомети і стрілецьку зброю по селищам Малинівка, Жовте, Золоте, Станиця Луганська.

Нагадаємо, з 14 по 15 липня 2017 року у зоні АТО загинув один український військовий загинув, ще троє - отримали поранення.